Vissza

Navigáció

Kiemelt hírünk:

Egyedi és luxusbútorok

Nem csak a luxusbútor, luxus konyha esetében, hanem sok más esetben is gondot okoz a szép bútor megválasztása. Szép konyhabútort szeretnénk (pl cseresznyefa bútort), ám mivel nemcsak az esztétikai és a praktikussági szempontokat kell figyelembe venni, hanem a belső tér egyedi adottságait is, nehéz a szép konyhabútorok közül kiválasztani a legmegfelelőbbet.. Rohanó mindennapjainkban egyre kevesebb időnk jut önmagunkra és szeretteinkre, és az évek során felhalmozott hasznos és haszontalan dolgaink egyre jobban beszűkítik életterünket, teret és időt szeretnénk nyerni. Ezért ezeket az alapvető emberi igényeket figyelembe véve készülnek nálunk a szép konyhabútorok, ügyelve a praktikus tárolásra és a maximális térkihasználásra. Meghitt otthonról, luxus bútorokról, szép konyhabútorokról álmodik, s mi segítünk álmait valóra váltani. Tervezésnél játszhatunk a színekkel,(lásd konyhabútor képek) az anyagokkal (cseresznyefa bútor) és a felületekkel. Elegáns forma, luxus minőségi alapanyagok, szép egyedi bútor a végeredmény.

A formavilág tekintetében eltávolodtunk az általános megoldásoktól, és egyre inkább az egyedi luxus bútorokra jellemző úgynevezett organikus, kerekített, lágyabb formák a dominánsak. A színválasztás is más irányt vett, mind a konyhabútorok mind a luxus bútorok esetében. A hűvösebb fekete-fehér dominanciát felváltották a divatosabb barna színek, a beige és az olivazöld, Mindemellett a fontos persze a szép bútor anyag választása. Portfóliónk a cseresznyefa bútortól az egyedileg választott kurrens faanyagig terjed. A szép konyhabútorok szép anyagokból készülnek.

A kényelem és a szép luxus bútorok esztétikai élvezete mellett a vásárlók számára fontos, hogy a szép bútorok kiegészítő funkciókkal is rendelkezzenek. Ezért igyekszünk luxus bútorainkba vendégágyat és praktikus tároló elemeket, speciális funkciókat ellátó eszközöket, gépeket a luxus konyhabútorokba beépíteni.  Kihagyhatatlan a luxus bútorok esetében a hát- és fejtámla állításának lehetősége is. Egyik legfontosabb tapasztalatunk talán az, hogy a válság következtében egyértelművé vált: a vevők a luxus bútorokkal együtt biztonságot is szeretnének vásárolni, amely a minőségben, a szállítási pontosságban, a megfelelő szolgáltatásban van, és jó garanciális háttérrel valósulhat csak meg A mi célunk,az Ön öröme. Magas színvonal.

Egyedi méret,  kívánság , mi létrehozzuk álmai luxus bútorát. Segítünk otthona berendezésében egyedi luxus bútorainkkal..

Az egyéniségéhez illő, helytakarékos luxus bútorokat, szép konyhabútorokat Önnek csak meg kell álmodnia, Dávid és Péter legyártja. Az Ön kívánsága a mi elkötelezettségünk.

Minőségi egyedi bútorok, szép konyhabútorok, luxus hálószoba bútorok, beépített szekrények, dolgozó szobába könyves szekrény, íróasztal, oszlopok, faburkolat és még sok más luxus bútor különlegesség várja Önt.