Vissza

Navigáció

Kiemelt hírünk:

Modern konyha

Mi segítünk Önnek megvalósítani álmait!

Ha Ön is szeretne egy egyedien berendezett modern konyhát szép konyhabútorokkal, a legjobb helyen jár. Ezen konyhabútorok kigondolása, nem egyszerű feladat, de mi segítünk Önnek ezt megoldania a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Bizton mondhatjuk, minden otthonban a konyha az, amely leginkább tele van élettel. Itt készítjük nap mint nap a család reggelijét, ebédjét, vacsoráját, gyakran főzés közben beszéljük meg napi ügyes-bajos dolgainkat. A konyhabútorok kényelmessége, designe-ja, szépsége, stílusa által az Ön otthoni tartózkodása kellemesebbé, jobbá válik.

A nagy családi összejövetelek, baráti látogatások elmaradhatatlan eleme a vendéglátás, mely akkor igazi, ha magunk készítjük elő, ezzel is megtisztelve a hozzánk érkezőket. Egyáltalán nem mindegy, hogy konyhánk konyhabútorai milyenek.

A konyhabútorok színek játékosak is lehetnek, a fa színei mellett megjelenhetnek a homogén színek, a pasztell árnyalatok illetve ezeknek kombinációi is. A cseresznyefa bútorok különleges mahagóni színükkel kellemes hangulatot teremtenek. A cseresznyefából készült konyhabútorokra jellemző a rendkívüli masszivitás, hiszen a cseresznyefa az egyik legtömörebb, legellenállóbb fafajta. Egy egyedi cseresznyefa bútor ebédlőasztalként,vagy beépíthető konyhaszekrényként a természet az otthonába kerül. A cseresznyefa bútorok mahagóni vidám színárnyalatai mindig „bevarázsolják” Önt a konyhájába.  A konyhabútor felsőszekrényeinél sokszor eltérő magasságúakat kombinálnak össze, melyeken lehetnek felnyíló ajtók, és nyíló ajtók is, akár üveges elemekkel is variálva. A hagyományos húzók és az élben süllyesztett fogantyúk egyaránt jellemezhetik a modern  konyhabútor-stílust.

A modern, a XX. század stílusa. Ebben az időszakban az építészetben, a festészetben, és a zenei életben egyaránt kulturális forradalom vette kezdetét. Ez a hatás a terek belső kialakításában is szerepet kapott, így a konyhákban, a szép konyhabútorok kialakításában is. A modern stílust a konyhabútorok világában a szabad vonalvezetés és a nyújtott letisztult formák alkalmazása jellemzi. A modern konyhabútorok megszületése alighanem már az első világháborúra vezethető vissza. A magyar konyhára is elérkezett a modernizálás ideje.

Ebben vagyunk mi az Ön  segítségére! Mi segítünk Önnek megvalósítani álmai konyháját,álmai konyhabútorait! Nézze meg modern konyhabútor képeket, és kezdje el tervezni a sajátját!