Vissza

Navigáció

Kiemelt hírünk:

Szolgáltatások

Elmúlt már az az idő, amikor az emberek egyenruhát hordanak, és sablonbútorok között élnek, mert csak néhányféle termék létezik. Sőt, az utóbbi időben megszűnt a bútortervezők akaratának kényszerű ráerőltetése a vevőre. Célunk, hogy a vevővel együtt dolgozva alakítsuk ki a kívánt stílust. Egyediséget szeretnénk megalkotni az egyéniségeknek!

Hogyan történik mindez?

A legelső fázisban Ön tájékoztat minket, milyen bútort szeretne (luxus bútor, modern bútor, konyhabútor, cseresznyefa bútor, hálószoba bútorok, szekrénysorok, íróasztalok, faburkolatok, oszlopok, stb.) Ezt követően egy ingyenes helyszíni felmérést végzünk otthonában, az adott helyiségben, ahova az adott bútort szeretné. Konyhabútorral kapcsolatos tervezés esetén megvizsgáljuk, felmérjük konyhájának paramétereit, a faltávolságokat, és ezt összevetjük az Ön konyhabútor elképzeléseivel. Egy luxuskonyha kivitelezéséhez mindenféleképpen nagy helyigényre van szükség. Ha mindent tényezőt felmértünk, és a pontos adatokat összegyűjtöttük, elektronikusan is megtervezzük bútorát, amiről 3D-s látványtervet is készítünk, hogy 100%-ban azt hozzuk létre, amit Ön megálmodott, elképzelt. Szakembereink az adott bútort legyártják, figyelve a legapróbb részletekre. A kész bútort kiszállítjuk, és be is szereljük. Bútoraink minőségi gyártmányok.

Munkafolyamatunk:
- tervezés
- gyártás
- kiszállítás
- beszerelés

    Kérem, tekintse meg referenciáinkat, képeinket a már elkészített bútorokról!

    Ezen felül beépíthető konyhai készülékeket, önállóan beépíthető sütőket, főzőlapokat, egymással összeépíthető sütő- és főzőlap kombinációkat, hűtő-, fagyasztó- és mosogatógépeket, mikrosütőket és beépíthető kereteket, páraelszívókat és mosogatótálcákat is forgalmazunk, de természetesen saját készülékeit is beépítjük. Ingyenes szaktanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

    Hívjon minket bizalommal!