Vissza

Navigáció

Kiemelt hírünk:

Tervezés

Ha nem adott egy pontos műszaki rajz a helyszínről, akkor a helyszín felmérésével indítjuk a tervezést. Méretek felmérése, gépészeti adottságok vizsgálata, mit milyen szinten kell újítani.

Konyhabútor tervezés folyamata:
- A rendelkezésre álló terület adatainak begyűjtése
- Ablakok, ajtók elhelyezkedésének felmérése
- A vizes csatlakozók, sütő, hűtő, egyéb berendezések elhelyezkedése
- A konyhabútor paraméterei, egyéb tulajdonságai

Ha tisztában vagyunk ezekkel az adatokkal máris neki kezdhetünk az Ön által megálmodott bútor megtervezéséhez. Ha minden tényezőt felmértünk, és a pontos adatokat összegyűjtöttük, elektronikusan is megtervezzük bútorát, amiről 3D-s látványtervet is készítünk, hogy 100%-ban azt hozzuk létre, amit Ön megálmodott, elképzelt. A látványterv segítségével egyszerűen kiválaszthatja a bútor színét, formáját és ezen a tervezés folyamata közben bármikor változtathat. Ezzel felmérheti és kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző szín-, és formavilágot.

Terveztesse velünk fából álmai bútorát! Miért érdemes fából készült bútorokkal gazdagítani otthonát?
- Természetes anyag, amely mindig unikum marad
- A legszebben megmunkálható felület
- Harmóniát, melegséget visz otthonába
- Nem vált ki semmiféle allergiát

Mi a cseresznyefa bútorokat ajánljuk Önnek, mert a cseresznyefa az egyik legtömörebb és legellenállóbb faanyag. A cseresznyefa bútorok tökéletes elemei lehetnek konyhabútorként egy  luxus konyhának. Kérem, tekintse meg konyhabútor képeinket, ill. további referenciánkat!

Álmodjuk meg együtt az Ön álombútorát! Hívjon minket bizalommal!